Sunnuntaille matkatoimisto sai hoidettua peruutuspaikan lennoille, joten meikäläinen tekee paluun Suomeen olosuhteiden pakosta. Eipä siinä, mukava se on kotiinkin päästä vaikka viihdyn hyvin (vaimoa nyt on ikävä mutta muuten) täälläkin. Leppoisa ja mukava paikka tämä Fray Bentos, vaikkakin aika pieni.

Pomo lupaili jotain hommia löytyvän kun Suomeen pääsen. Voipi olla että Koskille (Valkeakoski maallikoille) suuntaan Tervasaareen toiseen projektiin. Seinäjoen kautta yllättäen... ;)

Ajattelin jo perjantaina tai lauantaiaamuna suunnata Montevideoon odottelemaan sunnuntain lähtöä. harmittavasti lauantai on Uruguayn liigan pääpelipäivä, joten eiköhän joku Nacionalin (ei Peñarolia koska Alvaro Recoba, pieni Inter-legenda, on nacionalista) peli ole kaupungissa! Milla on kateudesta vihreä kun katselen täällä matseja joka viikko... ;)

Aamulla oli Vaasan Ruispaloja hotellilla. Olipas taas nekin hyviä. Jos tulen takaisin niin niitä ja salmiakki tuon säkillisen. HK:n Blå olisi myös mainio, mutta nämä eivät päästä elintarvikkeita maahan. Puolalaisten kotimakkaratkin maalasivat pilalle kentällä. Mokomat!

Jatkosta ei ole vielä tietoa, koska mulla on määräaikainen sopimus. Toisaalta olen perehtynyt tehtaaseen ja paikkaan ja olen varmaan vakkareihin verrattuna hyvin edullinen freelancer-starttaaja. Mielelläni tänne aikanaan starttiin muutamaksi viikoksi takaisin tulisin.