Tänä aamuna päätin että nyt saa mahaongelmat loppua Virtasen pojalta. Mitään ihan mahdotonta tautia ei kai ole päällä, mutta sen verran pitkittynyt ja ruokahalun kadottava että alkoi jo voimissa näkyä. Mitään lihaksia nyt ei tietysti olekaan mutta ne vähäisetkin eivät meinanneet pitää miestä liikkeellä. Se on kuulkaa ongelmallinen ja henkisesti lamauttava tilanne kun ravintolassa eteentilattu pihvi omenasoseella (on muuten mainio yhdistelmä, suosittelen! Etenkin semmoinen tuoreista omenoista keitetty rakeinen sose!) ei meinaa maistua vaikka olisi kuinka hyvää! Kai tässä muutama kilo on poistunut jos asiasta hyvää hakee. Näitä ulkomaiden tehokkaita laihdutuskuureja. Tälle ei atkinsit pärjää.

Koska kyseessä ei ollut työperäinen asia, niin piti lähteä Fray Bentoksen terveyskeskukseen (uskoisin nyttemmin että niitä on toinenkin täällä ja tämä on parempi, koska en nähnyt kuin Botnian työmaan porukkaa) jossa sitten ei englantia sanaakaan enää kuultu. Onneksi jotenkin nuo oireet olivat espanjantunnilta hallussa joten sain ihan hyvin kerrottua mikä vaivaa. Lääkkeeksi sain sitten jotain mistä ei varmaan Suomessa ole kuultukaan. Jos joku lääkäri lukee niin voi kommentoida ovatko Ftalilsulfatiazol ja propinox clorhidrato kunnollisia lääkeaineita. Psykologinen vaikutus ainakin löytyy, koska ainakin uskoa paranemiseen löytyy.

Pahinta tilanteessa on tietysti se, että tiistain SÄHLYVUORO jäi käyttämättä! Botnia pelailee tiistaisin ja torstaisin sählyä firman rakentamassa koulussa Suomesta tuomilla mailoilla. Sanoisin että aika eksootttinen paikka pelata. No, torstaiksi pelikuntoon.

Pakko vielä täälläkin nauraa tuolle Ikaalisten ja Parkanon kuntaliitosnimiehdotukselle Ikaalisparka! Paras letkautus aikoihin! :)

Muuten menee mukavasti, mitä nyt Anua on ikävä, eikä näe kun kummityttö kasvaa kuulemma vauhdilla.

Muutama kuva lisää kuvasivulla.