Tämö on jännä maa eläintensä suhteen. Niistäkään (kuten ei oikein mistään) ei stressata vaan ne ovat vapaasti laiduntamassa. Hevoset ovat sellaisen pitkän narun päässä syömässä ruohoa tienvierustoilla ja city-lehmät myös. Eikä niitä oikein kukaan tunnu paimentavan tai muuta. Siellä ne jatkavat samoissa puuhissa iltaisin ja aamuisin.

Koiria pidetään pihalla ja vapaina. On täällä jotkut suomalaiset ottaneet "ojakoiria" lemmikeikseen, ei ne kai mitään oikein reuhaa pahasti eivätkä nuo kapisilta näytä, joten kai nekin voivat hyvin. Kai se on vaan itselle outoa kun on tottunut siihen ettei koiria vapaana Suomessa näe. Sama homma niiden kypärättömien mopoilijoiden kanssa.

Sunnuntai on sitten vapaapäivä. silloin on tehtaan portilla suuri mielenosoitus, jonne päästetään argentinot rajalta. Mieli tekisi mennä ottamaan valokuvia mutta saas nähdä mitä itsesuojeluvaisto siihen sanoo. No, on minulla tarpeen vaatiessa mainio lakimies L. Ylevä, jos jotain "insidenssiä" sattuu. Älkää nyt huoliko, en ole huutelemaan menossa, vaikka mieli kyllä tekisi. Näillä on niitä "Si a la vida, no a las papeleles" -paitoja, niin voisin ihan hyvin teettää semmoisia "Si a la vida, no a las idiotas"-versioita. Ei kai niille järkipuhe enää auta jos on pari vuotta turhaan sitä yritetty. Ajattelin mennä sinne lihatehtaalle sunnuntaina tutun perheen kanssa, jos on aikaa/innostusta. Siitä tulee varmasti raporttia.

Sählyssä oli kivaa. Taudit on voitettu kun juoksuvoimaa riitti. Aika juniorivoittoista oli porukka, kun työntekijöiden muksuja pääasiassa oli pelaamassa. Yksi tähän liittyvä kuva muuten kuvasivuilla... ;)