Näin siinä näyttää käyvän että Virtasen poika lähtee isoon kaupunkiin lomalle. Buenos airesiin ajattelin mennä katsastamaan ovatko ne ilmat niin hyviä kuin nimi väittää. Yksin ei tartte olla, kun argentiinoja pyörii miljoonakaupalla vieressä. Hiukan on päästy Karkkua isompaan paikkaan, vaikka Hämpin Tapsa saattaa olla eri mieltä. Buenoshan on oikeastaan vain Lounais-Karkkua.

Pari työkaveria lähtee mukaan, painetaan Coloniasta (~300km täältä) yli lautalla. Menopaluu semmoinen 50€ ja tunnin verran suuntaansa kestää. Muutenhan tuonne painettaisiin autolla, mutta kun nämä idiootit pitävät tuota siltaa kiinni. Ennen meni kuulemma mainio bussivuorokin sinne. Samoin suunnittelemani River Plate - Velez Sarsfeld -matsi jää väliin siltarosvojen takia, koska sunnuntai-iltana ei enää pelin jälkeen pääse ajoissa Fray Bentosiin ja aamulla töihin. Bussivuorolla ei niin väliä mutta jos akivistit häiritsevät JALKAPALLOn katsomista niin tässähän syntyy ihan väkivaltaisia ajatuksia! Bocalla on vieraspeli sunnuntaina, joten tarvitsee yrittää bongata Diego kaupungilta. Bocan stadionilla ajattelin - tottakai - poiketa kierroksella.

Pakollisia nähtävyyksiä pitää kiertää. Varmaan Evitan haudalla käyn ja sitten siellä missä ne äidit osoittivat vuosia mieltään etnisissä puhdistuksissa kadonneiden poikiensa puolesta. Synkkä historia maalla kyllä on, eikä näytä järki olevan kamalan tukevasti päässä edelleenkään. Kai sitä jotain voisi ostaakin. Jos Anu ei lue, niin ehkä aurinkolasit. ;) Nahkatakkia voisi katsella myös, koska ne on hyviä ja halpoja.

Kuumaa pitää taas. Eilen oli salamia taivaalla ja satoi kaatamalla. Täällä on niin hienoa hiekkaa että tehdasalue menee ihan kuravelliksi aina sateella. Kummallinen maaperä.

Laitan ehkä kuvia taas kohta. Ja viikonlopulla otan sitten hienoja uusia.