Tänään oli tähän saakka lämpimin päivä (toiseksi lämpimin oli ensimmäinen päiväni tehtaalla, jolloin sain totaalisen väärän kuvan ilmatsosta. "Ei tämä niin paha ole kuin Kolehmaisen Pasi varoitteli.". Vähänpä tiesin silloin...). Botnian sääasema näytti varjossa 31,6 astetta. Kosteusprosenttia en uskalla edes arvailla koska jo aamusta virtasi hiki ja iltapäivällä kaikkialla oli lämmön aiheuttamaa usvaa. Harmi, kun kerrankin oli hyvä rako käydä soodakattilan katolla ~70m korkeudella ottamassa kuvia. Nyt ei näkynyt kamalan pitkälle.

Viikonlopuksi huhutaan vapaata, joten voipi olla että meikäpoika suuntaa suurkaupunkia katsomaan. Vaihtoehtoina ovat 1,5M asukkaan Montevideo tai 13M asukkaan Buenos Aires. Buenosiin tarvitsen kyllä jonkun kaverin, Monten reissun voi komeasti tehdä yksinkin. Täytyypä katsoa onko jalkapallopelejä jommassakummassa... ;)

Vointi on mainio. Luultavasti olen hiukan laihtunutkin täällä, vaikka olenkin syönyt hyvin. Työ on kyllä fyysisesti sopivan "rankkaa", käveltyä tulee älyttömästi ja rappusiakin juostua hiukan. Eipä tuo harmita jos kiloja lähtee. Niitä saa kaupasta uusia!

Otaniemessä fuksit ovat tulleet kouluun ja arki käynnistyy. Outo tunne, kun ei viitsi edes kursseille ilmoittautua vielä. Eipä niitä pahasti olekaan enää. Ja onneksi tenttikausia ei jää väliin kuin varmaan yksi.