Taalla Diners Clubin loungessa on mukava tappaa muutama tunti surffaillen ja nauttien antimista. Uusimmat lehdetkin loytyy. Matka on mennyt ihan mukavasti, joskin nukuttu on heikosti. Ja mika ihme siina on etta kaikki taputtavat kun kone laskeutuu maahan??? Sama jos kaupassa taputtaisit kassaneidille jos se laskuttaa oikein ostoksista! Mita ihmetta?!?

Lennolla oli muuten Urkkien Presidentti Tabare Vasquez (jalleen taputusta!) joka oli matkalla solmimaan sopua Botnia-kiistaan Espanjan kallekustaan kanssa ja muutenkin Mercosurin ja EU:n suhteita yllapitamaan. Ja lisaa kuuluisuuksia: matkalla kentalle loistava Andritzin luottokuski esitteli Diego Forlanin (Atl. Madrid) ja Ruben Sosan (ex-Inter) talot! Sama mies lupasi vieda mut Nacionalin peliin jos tulen takaisin Urkkeihin. Mahtavaa!

Odotettu Bella Vista - Peñnarol jai valiin huonon saan vuoksi mutta onneksi myohemmin illalla kuulin etta kaikki kierroksen pelit oli peruttu kenttien kastuttua tulvakuntoon. Ilta meni sitten hiukan erilaisissa merkeissa: olimme katsomassa parin tyokaverin kanssa nyrkkeilya! Illan huipennus, E-Amerikan Liiton keskiraskaan sarjan MM-tittelin haltijan Uruguayn oman pojan ja argentiinalaisen haastajan mestaruusottelu tosin jai lyhyeksi. Argentiinon valmentaja heitti pyyhkeen kehaan alle minuutin ja kolmen tehokkaan iskun jalkeen! Toiseksi viimeinenkin ottelu paattyi komeasti ennen aikojaan kun myos paikallinen kaveri hakkasi toisen teknisella tyrmayksella ajassa 2 minuuttia 32 sekuntia. Ringsidelle paikat maksoivat muuten 250 pesoa eli alle 8 euroa. Ei paha... ;)

Jaaha, kohta Finskilla suomeen ja huomenissa voisin soitella pomolle jatkosta. Blogin yllapito saattaa jatkua siis edelleen. Tosin kaikki "jannittava" taitaa olla takanapain.